The Belgian Dream

Op het grote scherm bij Kinepolis

Met Toumani Camara zagen we het afgelopen seizoen eindelijk nog eens een Belg schitteren in de NBA. En hoe! Bij de Portland Trail Blazers veroverde Toumani 'Too Many Buckets' Camara niet alleen een stekje in de basis, maar vooral ook de harten van de fans. In The Belgian Dream mochten wij hem volgen van New York, waar zijn NBA-avontuur tijdens de draft begon, tot de voorbereiding voor het komende seizoen.

Op 29 juli kan je de volledige docuserie exclusief bekijken op het grote scherm in Kinepolis Brussel en wij mogen 25 duotickets gratis weggeven! Zo kan je deze documentaire op het grote scherm beleven, krijg je een geweldig aandenken mee, maar dat is niet alles... Toumani zal er zelf ook bij zijn!

Vul dus snel je gegevens in dit formulier in, zodat jij je gratis duoticket kan claimen om volledig in het verhaal en de passie van Toumani Camara te worden opgezogen, want op is op!

DAZN TOTAL

Vanaf

€22.92 / maand

Mis niets van de NBA met DAZN TOTAL!

Kies nu voor DAZN Total en krijg je eerste maand gratis!

  • Bekijk alle wedstrijden van de Belgische Pro League competities: Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en de Lotto Super League
  • LaLiga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Women's Champions League, Nations League en nog véél meer
  • De grootste Amerikaanse competities zoals de NBA en de NFL
  • De beste gevechten van DAZN BOXING, PFL, Matchroom Boxing, Bellator MMA, Glory Kickboxing en nog veel meer
Kies je abonnement hier
Top