LaLiga-fans opgelet! Wij geven een VIP-reis weg voor RCD Mallorca-Real Madrid!

HALFWEG APRIL TREKKEN THIBAUT COURTOIS EN DE KONINKLIJKE NAAR DE ZWOELE BALEAREN MET MAAR ÉÉN MISSIE: HET RCD MALLORCA VAN SIEBE VAN DER HEYDEN VERSLAAN EN DE DRIE PUNTEN MEEPAKKEN NAAR DE HOOFDSTAD. SLAAGT DE KONINKLIJKE DAARIN? JIJ KAN HET VANOP DE EERSTE RIJ IN DE VIP-LOGE ONTDEKKEN WANT WE GEVEN EEN VIP-REIS WEG VOOR TWEE PERSONEN!

JE KOMT MAAR LIEFST DRIE DAGEN VOOR DE WEDSTRIJDDAG AAN OP HET CHARMANTSTE EILAND VAN SPANJE. TIJD GENOEG DUS OM DE STAD TE GAAN VERKENNEN EN JE ONDER TE DOMPELEN IN HET ZUIDERSE LEVEN. JE VERBLIJFT IN EEN VIERSTERRENHOTEL EN MET GEPERSONALISEERDE TRUITJES VAN RCD MALLORCA TREK JE NAAR DE VIP-LOGES VAN HET CAMPO DE FUTBOL DE SON MOIX-STADION. LIJKT HET JE WEL WAT? SCHRIJF JE DAN ZEKER IN OM KANS TE MAKEN OP DEZE UNIEKE VOETBALREIS.

WE ZORGEN VOOR ALLES:


- JE VLUCHT VAN BRUSSEL NAAR MALLORCA
- VIER OVERNACHTINGEN IN EEN VIERSTERRENHOTEL IN MALLORCA
- VERPLAATSINGEN TUSSEN LUCHTHAVEN, HOTEL EN DE GEPLANDE ACTIVITEITEN, WAARONDER DE WEDSTRIJD
- MAALTIJDEN GEDURENDE DE HELE REIS
- STADTOUR NAAR DE CULTURELE EN GASTRONOMISCHE HOTSPOTS VAN DE STAD
- GEPERSONALISEERDE TRUITJES VAN RCD MALLORCA
- TOEGANG TOT ALLERLEI ACTIVITEITEN, ZOALS HET BIJWONEN VAN EEN TRAININGSESSIE
- VIP-PLAATSEN VOOR DE WEDSTRIJD TUSSEN RCD MALLORCA EN REAL MADRID


LAAT DEZE KANS NIET SCHIETEN! DOE MEE AAN DE WEDSTRIJD EN WIE WEET WIN JIJ WEL EEN PRACHTIGE VOETBALREIS NAAR MALLORCA OP ONZE KOSTEN!

LALIGA EPICS

SPEEL DE DERBI MADRILEÑO QUIZ EN WIN FANTASTISCHE PRIJZEN!

HOE GOED IS JOUW KENNIS OVER EL DERBI MADRILEÑO EN OVER DE COACHES VAN BEIDE TEAMS? DOE NU MEE DE QUIZ VAN ELEVEN/DAZN EN MAAK KANS OP FANTASTISCHE PRIJZEN!

DAZN TOTAL

Vanaf

€18.99 / maand

DAZN TOTAL, DE ULTIEME SPORTBELEVING

BEKIJK ELKE WEEK MEER DAN 40 WEDSTRIJDEN VAN DE JUPILER PRO LEAGUE, CHALLENGER PRO LEAGUE, HET BESTE VAN DE LOTTO SUPER LEAGUE EN VOETBAL UIT HET BUITENLAND. ZO MIS JE GEEN ENKELE TOPMATCH UIT DE LIGUE 1, LALIGA, SERIE A, BUNDESLIGA EN FA CUP. BOVENDIEN KRIJG JE OOK TOEGANG TOT TOPWEDSTRIJDEN UIT DE NBA, NFL, PFL EN KRIJG JE TOEGANG TOT DE DAZN MIX: EEN INDRUKWEKKENDE SELECTIE AAN GEVECHTSSPORTEN VAN WERELDKLASSE, EXTREME SPORTS, MET ONDER ANDERE RED BULL TV, EN WOMEN’S CHAMPIONS LEAGUE VOETBAL.

  • Bekijk alle wedstrijden van de Belgische Pro League competities: Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en de Lotto Super League
  • LaLiga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Women's Champions League, Nations League en nog véél meer
  • De grootste Amerikaanse competities zoals de NBA en de NFL
  • De beste gevechten van DAZN BOXING, PFL, Matchroom Boxing, Bellator MMA, Glory Kickboxing en nog veel meer
Bestel je package hier
Top